Helden en wargame tafel in vestingmuseum op 23/9

Beleef de geschiedenis van dichtbij!

Zaterdag 23 september – Stap binnen in een wereld waar geschiedenis tot leven komt bij het Vestingmuseum! Word een held! Sluit je aan bij stadhouder Willem III en strijd voor overwinning of verdedig de eer van de Franse Gouverneur Du Pas.

Onder leiding van de expertise van Wargame Club de Amsterdam6shooters, dompel jezelf onder in een avontuurlijke dag vol spel en spanning. Bewonder een spectaculaire speeltafel van 240x180cm, bruisend van actie met meer dan 300 minutieus vervaardigde miniaturen, vergelijkbaar met die van Warhammer.

Alle leeftijden welkom! Vanaf 10 jaar kun je meespelen in deze grandioze veldslag. Alleen komen kijken en genieten van de sfeer? Dat mag natuurlijk ook! uik dieper dan ooit in de geschiedenis en ervaar het verleden op een unieke en interactieve manier, enkel en alleen in het Vestingmuseum.

Mis het niet! Het verleden wacht op jou!