Club Unlocked Again!

Dankzij God, Sigmar, the Emperor en andere leden van het kabinet zijn buurthuizen weer open. Dat betekent dat wargame-bijeenkomsten weer zijn toegestaan.

De bar mag voorlopig nog niet open en mensen moeten zich van te voren aanmelden. Mondkapjes zijn vooralsnog verplicht tenzij een medische uitzondering op je van toepassing is. Publiek kan nog niet langskomen, geregistreerde leden wel. Maximum van 30 mensen. Hopelijk normaliseert de situatie in Nederland snel.

IN eNGLISH:

Our government has decided to allow community centers to reopen. So we can meet again for wargames. We scheduled new club meetings for the upcoming weeks. Check the calendar.

Bar is closed until further relaxation. Face masks are mandatory in all public buildings unless you have a medical exception. You must make a reservation in advance. Only registered members are allowed, for the moment. 30 players max.

We hope the whole situation will finally return to the 2019 normal asap, just like everybody in the whole wide world.