Battle Brothers komen langs!

Ik ben afgelopen vaderdag even bij Dino K langsgegaan op de laatste bijeenkomst van de Battle Brothers in het Huis van de Wijk bij de Ferdinand Bolstraat. Volle bak, grote tafel 40K, goeie sfeer. Er was één grote tafel 40K, een kleinere tafel en een blood bowl tafel. Een stuk of 10-13 spelers op deze afscheidsdag met megabattle, ik heb het niet precies geteld.  Ruimte was de helft kleiner dan Pontania. Anders gezegd, deze tafels hadden er best bij gekund, ook als wij drie of vier tafels hebben. Verder is er meer crossover dan je zou denken, ik zag daar Blood Bowl, vroeger gespeeld, ik heb nog twee teams ergens, omgekeerd vroeg Alessio of er iemand was die bij ons Infinity speelde.

De BB’s onderzoeken nog of er een andere ruimte is. Zij – althans sommige leden – zijn er nog niet uit of ze liever hun eigen club en clubnaam behouden en een eigen plek zoeken, of dat ze zich bij ons aansluiten. Een groepje van vier spelers komt as zondag 24-6 langs.