Fantasy en SF Wargames

Veel leden van de Amsterdam6shooters hebben ervaring met Warhammer in verschillende varianten - wie niet eigenlijk?  en met andere spelsystemen. Van de verschillende fantasy-wargame-systemen die bij de 6shooter-bezoekers bekend zijn noemen wij:

Weinig bekend in Nederland maar geliefd in Engeland is Hordes of the Things. Tips om van WHFB naar HoTT over te stappen: hier. Een interessant gratis alternatief voor WH40K of eigenlijk alle 28mm SF-wargames vinden we het alom geprezen Stargruntz II, link alhier.

Opmerking: Games Workshop fantasy- of SF-campagnes worden bij ons (nog) niet gespeeld: de twee Games Workshop-winkels in Amsterdam en de daarmee verbonden Amsterdam Battle Brothers organiseren hun eigen speelavonden en speeldagen, er is een nostalgische Warhammer Fantasy Battle /9th age spelersgroep in Amsterdam-Noord en de club Lord of the Rings Utrecht organiseert in het nabije Driebergen maandelijkse WHFB en 40K-toernooien. Bij de Amsterdam6shooters is echter voldoende (fantasy)-terrein om fantasy-veldslagen te spelen, ook voor losse bezoekers die een keer willen komen. Iedereen is welkom. Af en toe staat het op het ons programma, vooral nieuwe spellen die niet van Games Workshop zijn, zie hiervoor onze publieke agenda.