Wein, Wargame Und Gesang in Amsterdam

Het was wat je noemt een volle bak afgelopen zondag, we hadden bijna de RAI of de Amsterdam Arena afgehuurd. Nu we - ijs en weder dienende - samengaan met de Amsterdam Battle Brothers, onze Amsterdamse 40K-broeders zogezegd, is het opeens twee keer zo druk en gaan we van 3-4 tafels naar 6-8 tafels, bleek zondag.

Is het vol?

Valt wel mee. We hadden nu 15 mensen deze speldag en je moet beter kijken waar je de tafels neerzet. Maar het kan en is gezellig druk. Bier, makkers! Wein, Krieg und Gesang!

Hierboven Fred - Fred die als hij het niet wint met zijn verzwaarde Heerhugowaardse dobbelstenen, wel wint omdat hij op pagina 36 onderste alinea een regel vindt, die bepaalt dat Heerhugowaarders altijd winnen. Hier is hij net naar pagina 36 op zoek.

Tercios. Tag-Tug-Jarugu-Oorlug. Noemden ze in het jaar nul nog 40K en nu is het historisch. Alles wordt historisch als je maar lang genoeg wacht.

Mijn 6mm tafeltje met Hollands stadje. Uiteraard met de elektronenmicroscoop gefotografeerd, want met normale ogen zie je 6mm toch niet.

Jonathan met Max. Killteam. Jonathan is de blije baard en Max is de boze baard. Hij kijkt zo boos omdat hij net de Rasputin-lookalike-wedstrijd heeft gewonnen (Rus Max had nog een slappe grap tegoed). Zijn bijnaam is trouwens Lehman Rus. (auw, dat was er nog een).

Matthijs krabt zich achter zijn oor omdat Ruud weer eens 5 centimeter smokkelt.

Michiel (links) rolt zijn laatste dobbelstenen. Hij wordt komende maand vader, dus dan kun je het vier jaar lang schudden, zes jaar als er nog een tweede kind komt. Als je het anders doet begint je vrouw een tachtigjarige oorlog. Ik weet er alles van :-)

Dino is met de pet. Hij zette de pet niet af, ik denk omdat zijn haarstukje er aan vast zat.

Björn en Marten. Allebei blij. Nog geen baard. Komt vanzelf.

Thomas en Menno. Infinity. Thomas is de droefbaard. Thomas kan heel verslagen kijken als hij slecht gooit. Iets meer Gesang, Thomas! Je kunt het!

Rob (hier met Sword & Spear tegen Mark) eet liever zijn rolmaat op als het tegenzit..

O - en nog eenmaal Matthijs. In zijn nieuwe shirt :-)