Met veel dank aan weinig Senten

Forums: 

Ik zal de laatste zijn om te ontkennen dat je met 28mm-figuren óók lol kunt hebben - al neem ik aan dat bezitters van 28mm-legers zich uitzichtloos in de schuldhulpverlening bevinden en hun hobby slechts kunnen beoefenen in balzalen of in zaalvoetbalhallen. Enfin, dat is een terzijde van een 6-en-ook-wel-15-millimeteraar :-)

Maar omdat je er dus ook lol mee kunt hebben en ik graag 28mm-Bolt Action-en-ander-tuig alle hoeken van de balzaal laat zien, heb ik me niet ingehouden toen Jan Senten, een Amersfoortse veelkoper, drastisch de knip in zijn verzameling zette en onafgeschilderde commando's voor bodemprijzen de deur uit deed. Koopje Crisis. 10 euro. Ik voelde me bijna schuldig.

Bijgaand het resultaat. Seriewerk, basislagen, beetje highlight, army painter, ik ben schaamteloos lui, echter zeer tevreden omdat dit stevige Foundry-tin gehakt maakt van alle plastieken Duitse Schweinhunde! Nu nog ooit eens Bolt Action of Chain of Command aanleren. Of wat dan ook (Eltjo komt toch iedere twee weken met een nieuwe regelset)

 

Pictures: