Extern evenement: Flames of War Utrecht Mid War Kasserine to Kharkov

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/02/2019
Hele dag

Categorieën Geen Categorieën


Van de verzengende hitte in de noordelijke Sahara tot de ijzige kou aan het Oostfront. Overal wordt gevochten om het derde rijk een halt toe te roepen! Mobiliseer de geallieerde legers en drijf de Duitsers en hun bondgenoten terug naar hun thuisland. Verdedig de gewonnen gebieden met hand en tand om de nodige voorraden voor de Duitse oorlogsmachine veilig te stellen.

Info:
Datum: Zondag 10 februari– 9:30 tot 17:30

Locatie: Stichting Dijckzicht: Boorstraat 107 te Utrecht (Zelfde ingang als Het Huis)

Lijsten/thema: Voor dit toernooi mogen alle Mid War lijsten worden gespeeld ui de recente boeken (Afrika Korps, Armoured Fist, Avanti, Fighting First, Iron Cross, Enemy at the Gates, Ghost Panzer en Red Banner). Command Cards zijn toegestaan. (mocht je hierover vragen hebben mail ons dan even)

Inschrijving: Inschrijven voor dit toernooi kan ENKEL PER MAIL naar FoW.Utrecht@Gmail.com!

De kosten voor dit toernooi zullen €12,50 zijn. Dit is inclusief koffie in de ochtend. Dit bedrag moet gelijk met je inschrijving worden overgemaakt naar: NL92 RABO 0123 0520 17 t.n.v. G. Boersema onder vermelding van je naam en 10febMid in de omschrijving.

let op: Je inschrijving wordt pas behandeld als de betaling is ontvangen.

legerlijsten moeten voor 3 januari ingeleverd worden. Dit kan ook naar het mailadres FoW.Utrecht@Gmail.com (wellicht gelijk met je inschrijving ;)) in een handig format graag (forces is een idee) en vergeet niet hier je naam op te zetten!

Praktisch: Koffie, thee verschillende andere dranken kunnen gekocht worden aan de bar op de locatie. Er is een Albert Heijn om de hoek waar je eventueel wat lunch kan halen. Wel wordt gewaardeerd om eigen drinken thuis te laten (dit ivm met afspraken met de locatie).

Parkeren in de buurt is gratis op zondag. Met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken, lopend vanaf centraal station Utrecht (10 minuutjes) of met bus lijn 3 naar de bushalte Herenweg.

Agenda:
– 09:30 Zaal open en ontvangst
– 10:00 Ronde 1
– 12:15 Pauze
– 12:45 Ronde 2
– 15:00 Pauze
– 15:15 Ronde 3
– 17:30 afsluiting en opruimen

Regels:Legers mogen maximaal 100 punten groot zijn. Per battle zal er een Battleplan worden gekozen!

Voor dit toernooi worden de V4 regels gehanteerd uit het V4 Mid War rulebook. De eerste speelronde wordt willekeurig bepaald. De twee rondes hierna zullen (zo goed als mogelijk) via het swiss system worden ingedeeld. Axis speelt elke ronde tegen Allies en vice versa. Er zullen geen blue on blue matchups zijn. De victory conditions uit de “More MIssions” PDF zal worden aangehouden bij alle missies. Aan de hand van de battleplans zal elke ronde door de organisatie gerold worden welke missie gespeeld zal worden van de 6 opties in de battleplan matrix. Spelers kiezen een battleplan na het zien van de tegenstander zijn lijst, maar voordat er voor de missie gerold wordt. Platoons destroyed zal als tiebreaker aangehouden worden in het geval van een gelijk spel op victory points.

Missies:Op het toernooi worden drie missies gespeeld. Deze zullen door de organisatie op de dag zelf bepaald worden (elke ronde 1 dice-roll op de battleplan table). De dice-roll zal door de battleplans van de spelers per tafel een bepaalde missie opleveren die gespeeld zal worden. Vanaf ronde 1 zal een gelijk resultaat opnieuw gerold worden (voorbeeld: in ronde 1 wordt er een 4 gerold. Dan zal die in ronde 2 en 3 niet meer gebruikt worden)

Er zullen prijzen worden uitgereikt voor Best Axis General, Best Allied General en Best Painted (army).

Link Forum:

Contact:
FoW.Utrecht@gmail.com