Blokkeerwestfriezen stoppen Kick Out Zwarte Orc

Heftige anti-racisme-demonstraties met felle conflicten over en weer teisterden onze tweewekelijkse clubdag vandaag.

Hierboven Eltjo V, een ouderwetse pro-orc die vindt dat zwarte orcs nou eenmaal bij een potje Kings Of War horen. Traditie enzo. Is al eeuwenlang zo. Heeft niks met slavernij te maken.

 

Dat was echter een groot probleem voor deze dierenrechtactivistes, met hun rokjes en grappige witte vlechtjes. Kick Out Zwarte Orc! Ze stonden onder leiding van onze vaste blokkeer-West-Fries, ‘Wild‘ Fred W. 

Ze kwamen er niet echt uit. Het werd file en het is remise geworden. Ik geloof dat de vlechtjesmeisjes er met een taakstraf vanaf zijn gekomen. Het is toch wat, die vrijheid van meningsuiting.

 

Rogier hield liever zijn kopje.

Ze deden Killteam. Best geil. Geel.

 

De prijs voor het mooiste miniatuurtje ging vandaag naar Espen. Woeste Noorman met doodsteeklans gevoelige muzikant met gitaar op weg naar flower-power-feest, tevens Saga.

Jonathan en Max killteamden ook. Jonathan beweerde na afloop overigens dat hij eigenlijk de kost verdient met gevoelig muzikant zijn. Kan niet. Hij gedroeg zich als Noorman met doodsteeklans. Een béétje muzikant heeft tenminste lang haar en een struik tot zijn navel. Trucfoto’s uit verre verledens overtuigen niet. Kijk naar Waylon, Johnny! Hoe wil je hem ooit evenaren!

Thomas en Menno speelden Infinity. Maar eerst doodstaren, natuurlijk. Wie het eerste knippert, verliest het initiatief.

Leuke dag weer, goed bier, stokbrood, dobbelstenen, altijd gouden combinatie.