Veel te mooi 40K-toernooi in Pontania

Veel te mooi 40K-toernooi in Pontania

Afgelopen zondag had Dino een 40K-toernooi georganiseerd dat een doorslaand succes is geworden. Zestien deelnemers (of zoiets) en uitmuntend terrein, deels nieuw ingekocht, deels uit onze schatkamer. En prachtige legers, allemaal geschilderd. Kijk even mee.

Tafel Jonathan en Björn. Hele sjieke Grey Knights namen het in hun space smoking op tegen een steampunk Giant. “Hey – zoek iemand van je eigen lengte!”.

Hierboven Dino met een sneeuwtafel.

En hierboven twee – ik wou zeggen dwergjes, maar ik vergis me geloof ik.

Hieronder: Jasper naast een urban jungle. Prima tafel, mooie mat, goeie pot, en toch was deze tafel ten opzichte van de ooguitstekers vrij gemiddeld. Oudste terrein uit de terreincollectie.

Hierboven Dick en Ricardo. Ricardo is degene met de spierballen (Dick is dan vast degene met de hersens, net zoals met Watson en Sherlock).

En hierboven zijn old school-modellen van Sjap, met op de achtergrond de Headless Warrior (aka Kipzonderkop) van zijn tegenstander.

Temidden trouwens van de piramides en het offerblok, die van alle tijden en dus zowel antiek als uitermate futuristisch zijn.

Uitstekend toernooi. Ik vernam dat Kruijff weer eens aan de winnende hand was en de show stal met oneliners zoals “van Eldar ken je dus niet winne, maar je ken wel van se verliese” en “je moet schiete, anders ken je niet scoren” maar dat hij net als zijn voorganger in 1974 naast de prijzen greep. Wie wel won volgt nog, maar het zal wel weer iemand zijn geweest die met een Schwalbe een penalty afdwong….

PS er is nog een verslaggever langsgeweest van het Parool. Dus er komt nog een voetbalverslag :-).

Een gedachte over “Veel te mooi 40K-toernooi in Pontania”

Reacties zijn gesloten.